Ofte stilte spørsmål


Hva slags hår blir brukt?


Vi bruker høyeste kvalitet av hår fra Asia. Høyeste kvalitet betyr at alle hårstrå ligger i samme retning og at råmaterialet er av beste kvalitet. Det betyr igjen at håret ikke floker så lett og har en lengre holdbarhet.

Hva koster det?


Det avhenger av hvor mye hår vi må bruke for at resultatet skal bli bra. Det er også prisforskjeller på de forskjellige lengdene, fra 30 – 60 cm. Du vil få et prisoverslag ved oppmøte på salongen.

Sånn cirka da?


Tapextension fra 3000 – 8000. Tidsforbruk: Fra 1 time. Dette håret kan du bruke flere ganger, vi skifter tape og flytter det opp i hvert fall 2 ganger hvis du behandler det pent. Det koster ca. 1000-1800 kr og bør gjøres etter 8 til 10 uker, alt etter hårvekst. Vi kan også sette på bare noen fester for å øke volum og prisen blir da deretter. Priseksempel på full hårforlengelse med 50 cm. hvor utgangspunktet er tynt til medium: 6000 kr. første gang.

Keratin – punktextension. De fleste må ha minst 100 fester og da blir prisen ca. 4200 for 30 cm og 6000 kr. for 50 cm.. Tidsforbruk: Fra 2 timer til 4 timer.  Dette håret kan ikke brukes igjen. Kan sitte på i 3 mnd+, men husk at vi mister 50 – 100 hår hver dag og det løsner også i der løshåret er satt på så det kan bli tungt for enkelte fester. Derfor bør du oppsøke frisøren om du er i tvil om det bør fjernes. Om det er stort håravfall i festene blir det mer floker og mer slitasje på ditt eget hår.

NB! Dette er cirkapriser, alle salonger har sin egen timepris i forhold til sine driftskostnader.

Hva er mest skånsomt for mitt eget hår?


Det er nok tapeextention. Håret blir festet på et større område og tapen er myk og smidig. Keratinfestene er hard og du kjenner dem godt når du ligger. 

Får man noen garanti for holdbarhet?


Garantien er vel opp til hver enkelt salong, men om noen ramler av får du som regel hjelp til å feste de igjen. Spør på salongen hva de praktiserer og få det gjerne skriftlig. Om du ikke er fornøyd med svaret, ring rundt og hør hvilken praksis de har.  Her har du et ansvar selv for skikkelig behandling og bruk av godkjente produkter.  Du får med deg et skriv om hvordan håret skal behandles. Om dette ikke er fulgt kan vi se det. Håret skal børstes godt igjennom med en egnet børste uten å rive i festene. Noen har tynt hår som lett floker, da kan det hende frisøren fraråder extention da det blir håpløst å holde flokefritt.

Kan man ta permanent og farge håret?


Der er det litt uenighet, vi sier nei. Selv om håret skal tåle det så blir kvaliteten forringet. Det er behandlet fra før og alt hår blir dårligere med mange kjemiske behandlinger. Farge ettervekst, ja, men ikke smør farge på festene. Selv salt og klorvann forringer kvaliteten betraktelig.

NB! Husk å etterspørre tips for hjemmebehandling så har du større glede av ditt nye hår.