PEAKS TAPE

 
Peaks Tape er et enestående extensionsystem som er både lettvindt og skånsomt til håret. Festene er veldig tynne og blir dermed usynlig og behagelig å ha på. Siden festene er tynne og brede, fordeles belastningen over et større område, og det er derfor skånskomt til håret. Håret kan benyttes flere ganger ved at vi bytter ut tapen når festene har vokst ut et par cm. Dette kan gjøres to til tre ganger før du trenger å investere i nytt hår dersom du behandler håret fint. En annen fordel er at det ikke tar så lang tid å sette på, så hverken kunde eller frisør trenger å sette av "hele dagen", men likevel får et fantastisk resultat. Det tar omtrent en time å sette på full hårforlengelse.   

Se tips og råd for Peaks Tape her 
Se ofte stilte spørsmål og svar her


Vi har veldig mange farger å velge i mellom, både ensfarget og med striper. Dette betyr at håret bestandig vil blande seg godt inn i ditt naturlige hår, og det vil trenge lite eller ingen klipp for å skli godt inn. Passer til alle hårtyper
Vi tilbyr fra 30 til 60 cm. lengder. Festene kan gjøres veldig smale, så også du med veldig tynt hår kan bruke dette med et naturlig resultat.

NOEN AV VÅRE FORNØYDE KUNDER:
 
http://carolinemaria.blogg.no/1339427342_mitt_nye_hr.html

http://stinecharite.blogg.no/1339440964_verdens_beste_oppfinn.html

http://rachel.blogg.no/1353613085_mission__feelgood_mum.html

http://www.vivaworld.no/viva/

http://justlikevana.blogspot.no/

http://annais.blogg.no/1359045777_langt_hr_igjen.html

FLIP-IN HAIR

Extensions på minuttet, taes av på sekundet. Perfekt til fest, bryllup, for de som trener mye og ikke minst for de med midlertidig håravfall siden dette ikke sliter på ditt eget hår i det hele tatt. Selvfølgelig 100% ekte hår. 
7-10 wefts som er festet til en usynlig nylontråd. Det er normalt sett nok til en hel forlengelse. Tråden tilpasses ditt hode ved første gangs påsetting. I ettertid trer du bare tråden over hodet, tar en spisskam og trekker ut ditt eget hår over tråden. børster igjennom og vips så har du langt hår. Håret kan glattes, krølles og settes opp.
Dette håret kan du ha glede av i fire-fem år dersom det behandles pent.
Kommer i 30,40 og 50cm. lengder med mange fargenyanser, både ensfarget og med striper. 
Se video på vår facebookside.


PONYTAIL

Hestehale i 40 cm. Selvfølgelig 100% ekte hår. Kan krølles, glattes og settes opp.
Den sitter rundt ditt eget hår. Godt egnet sammen med Flip-In Hair hvis det taes av under trening. Som å sette på ett hårstrikk. Enkelt og utrolig fint resultat.
Se galleri for før og etter bilder. PEAKS KERATIN (bestillingsvare)

 
Peaks Keratin er hårstrenger med et keratinfeste i enden som smeltes med en extensionstang rundt ditt eget hår.
Festene er uten tvil et av de beste på markedet og håret er av meget høy kvalitet. 100% naturlig hår. Råmaterialet er nøye utvalgt og er fra Kina. Det går igjennom mange kontroller før det leveres til oss.

Se tips og råd for Peaks Keratin her
Se ofte stilte spørsmål og svar her


Vi har veldig mange farger å velge imellom og både med og uten krøller.

Peaks Keratin er bestillingsvare, da vi helt klart har vårt hjerte i Peaks Tape, som er et mye skånsommere og bedre system. 
Men vi skaffer selvsagt dette også dersom det er behov. Vi har det på lager innen 2 dager så tilkommer postens gang til deg.

PEAKS CLIP-ON

Peaks Clip-on er for deg som ønsker en forandring i hårlengde og/eller hårtykkelse for en dag. Håret er også her 100% naturlig og kommer i 45 cm lengder i rett eller krøllete hår. Håret er av meget god kvalitet og blander seg veldig fint inn i håret.


FRIZZ-OUT

 
Frizz-out er en enestående kur som gjør håret friskere, glattere og mer glansfullt. Kuren er holdbar i tre til fem måneder, og virkningen går gradvis ut slik at du slipper å få ettervekst på den opprinnelige hårstrukturen. Håret fylles med keratin, noe som gjør at selv kjemisk skadet hår blir nesten som nytt igjen!

Behandlingen tar fra en til tre timer i salongen, ettersom hvor mye hår som skal behandles. Mellom behandlingene trenger du knapt å kure håret hjemme. Det eneste du trenger å tenke på er å bruke sulfatfri shampoo for å få kuren til å vare lengst mulig.

Frizz-out går under kategorien "du tror det ikke før du får se det"! Se i vårt galleri!

 

AMARGAN HAIR THERAPY

 

Amargan Hair Therapy er en hårpleieserie med 14 produkter som alle inneholder arganolje. Amargan er for både damer og herrer, alt du trenger til din hårpleie og styling. Vår bestselger Amargan Zero er en sulfat- og parabenfri shampoo som er perfekt til extensions og frizz-out, men som også passer til resten av familien. 

Arganolje gir håret fuktighet og vitaminer, og har blitt brukt i århundrer i hår-og hudpleie. Sammen med dagens teknologi får vi en ultralett og glansfull pleie som ikke tynger håret. Amargan Everyday Conditioner gjør selv det mest flokete håret lett å gre. 

 Her finner du en oversikt over salonger som fører Peaks Hair