Hjemmebehandling av keratin- og tapeextension

1. Ikke vask håret på to dager etter at håret er satt på.

2. Unngå produkter som inneholder mye proteiner og sulfater, silikon som ikke er vannløselig og oljebaserte produkter. Disse stoffene  gjør håret tørt og flokete. En lett proteinkur en gang i uka er å anbefale samt arganolje.

3. Ta i mot råd fra frisøren om hvilke produkter og børster som er best.

4. Ikke masser for mye i hodebunnen, vask varsomt.

5. Klem vannet ut av håret med håndkleet, unngå friksjon. Tørk gjerne festene med en føhner, ikke på full effekt.

6. Børst godt men samtidig forsiktig gjennom håret hver dag med en egnet naturbørste. Start nederst og hold håret i et fast grep så det ikke slites i festene.

7. Du kan bruke stylingjern, men husk varmebesyttende produkt.

8. Du kan farge ettervekst, men for å beholde kvaliteten på håret mener vi det er best å unngå farging og permanent av løshåret. Det skal tåles, men det gjøres på egen risiko. Håret er behandlet før, og kjemiske behandlinger sliter på alt hår.

9. Salt og klorvann bør unngås, om det skjer så vask håret grundig raskt etterpå. Det kan skade festene. Det samme med kurbehandling, bruk gjerne kur, men unngå festene. Om du trener, ta sammen håret (gjerne fletter)under trening og skyll/tørk godt etter at treningen er over. Vi utskiller salter og mineraler når vi svetter som kan påvirke festene.

10. Sov gjerne med løse fletter.

11. Har du en floke som er trøblete, eller er usikker på om et feste sitter som det skal? Nøl ikke med å ta kontakt med frisøren din, så hjelper frisøren deg gjerne.

12. Lykke til med ditt nye hår!